2015. február 25. 22:30 - GaI3or

Záramkör

>> Bezárt <<

kep_zaramkor_mod_kicsi.jpg

Játékidő: 90 perc
Kapacitás: 3-7 fő
Alap ár:
     • 12 000 Ft - 3-7 fős csapat esetén
Kedvezménylehetőségek:
     •  9 600 Ft - Érvényes diákigazolvány felmutatása esetén
Honlapcím: http://www.zaramkor.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/zaramkor

Több szobáról hallani mostanság, hogy különböző okokból kifolyólag bezárják kapuikat. Nemrégiben mi is egy ilyen helyen jártunk, egészen pontosan a 03_1.jpgZáramkörhöz látogattunk el.

Nos, hogyan is lehetne spoiler nélkül, de mégis hűen felvezetni a szobát? Lássuk csak! Jártál már olyan helyen, ahol belépés után a látványtól leesett az állad, és a hozzáfűzött történetszáltól tényleg elhitted, hogy most találod fel azt a bizonyos csodaszert, vagy éppen küzdesz a börtönőrök ellen? Hát ebben itt nem lesz részed. DE! Mielőtt még kattintanál az x-re a jobb felső sarokban, olvasd végig, mert érdemes!

02_1.jpgKéső esti időpontra sikerült összeszerveznünk a csapatot, így előzetesen arra számítottunk, hogy hátrafelé futó versenyhez hasonló lesz a játékunk: versenyzünk, hogy ki múlja jobban alul szellemileg a másikat. Meglepő módon kifejezetten fitten és üdén mozgott bent a szobában a csapat, sikerült is szép idővel abszolválni a kihívásokat. Elöljáróban ennyit, lássuk a lényeget!

Játékmester

gabor.png

chicken-icon.png

sasy.png

angel-icon.png

viki.png

4,5  

4   

3   

3   

Nagyon kedves, aranyos hölgy volt a segítőnk. Volt egy alkalom, amikor egy kicsit félrevezető instrukciója is akadt (tegyük hozzá, ami nekünk késői időpont, az neki még inkább), de ezen felül jó időben és jól segített, hagyott minket egyedül játszani. A segítségek rávezetések voltak, érthetően, de nem megoldást sugallóan megfogalmazva.

Flow

gabor.png

chicken-icon.png

sasy.png

angel-icon.png

viki.png

5   

5   

3   

5   

4   

Itt ugrik a majom a vízbe. Ez az a pont, melyet több csapattag is kiemelt, és a lelke ennek a pályának. Rendkívül jól vannak komponálva a feladatok, nem túl szöszmötölős, nem túl könnyű, egyszerűen végigpörögtük a játékidőnket, rohangáltunk fel és alá, mint elektron az áramkörben, mindenkinek csak az aktuális rejtvény volt a fejében, nem volt megállás.

Tematika

gabor.png

chicken-icon.png

sasy.png

angel-icon.png

viki.png

1   

0   

0   

0   

0   

 

Látványvilág

gabor.png

chicken-icon.png

sasy.png

angel-icon.png

viki.png

3,5  

3   

4   

3  

3   

Kapnak külön-külön pontokat, de rendhagyó módon én most együtt tárgyalnám ki. Ugyan a semmiről is lehet elmélkedni, de én nem tudok, és itt most nem is ez a lényeg. Egy feladatcentrikusan berendezett helyről van szó, mely a megoldásaiban hajaz erősen a nevére, de azt remekül, nálam ez a kapcsolat jelentette a Tematikánál azt az 1 pontot.

Nehézség

gabor.png

chicken-icon.png

sasy.png

angel-icon.png

viki.png

5   

5   

4   

5   

3   

Sok és sokfajta a megfejtésre váró rejtvény, minden kategóriával találkozhat itt az ember. Jól lettek ütemezve, és nem találkozik olyan feladattal a játékos, melyhez ki kellene találni, hogy a leírás harmadik sorának második felében vajon mire gondolhatott a költő?

Feladatok kreativitása

gabor.png

chicken-icon.png

sasy.png

angel-icon.png

viki.png

5   

5   

5   

5   

Mint a kisgyerekek a játszótéren. Mindenki maga akar elsőként lecsúszni a csúszdán, a jobbakon többször is. Ugyan az idő szűkössége miatt ezt nem lehet megtenni, nincs rá lehetőség, hogy az összes tag mindegyik feladattal foglalkozzon, azért érdemes ránézni mindegyikre. Olyan megoldásokkal is találkoztunk, melyek minket is igencsak megleptek, és nagyon feldobták a játék hangulatát.

Összesítve tehát:

gabor.png

chicken-icon.png

sasy.png

angel-icon.png

viki.png

24 

22 

19  

22 

18  


Ez, átlagolva és százalékos arányt nézve:

70 %


Összességében a csúf, elvarázsolt békához tudnám hasonlítani a szobát. Nem, nem kell kétéltűeket csókolgatni, és ilyenkor herceg sem jön elő (vagy legalábbis erről nincs információnk), de megfelelő hozzáállással ez egy szuper szoba, és garantáltan remek szórakozást biztosít. Visszautalva a bevezetőre, a hely lassan befejezi pályafutását (reméljük, nem örökre), ellenben én erősen ajánlom a szabadulós szobákat kedvelőknek, úgyhogy igenis tessék most időpontot foglalni, amíg még lehet!

Ha bármi kérdés vagy hozzáfűznivaló akad, kommentben szívesen látjuk!

Köszönjük, hogy végigolvastad, reméljük, meghoztuk a kedved hozzá!

kep_zaramkor_mod_kicsi.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://esc-apes.blog.hu/api/trackback/id/tr737230475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása